EN / NL

We hebben de afgelopen 10 jaar websites gebouwd

Gedurende deze tijd lag onze focus op helder en duidelijk webdesign en het leveren van websites voor kleine bedrijven en startende ondernemers.

Aan alle goede dingen komt een einde

Illustratie van responsive webdesign

Na meer dan een decennium hebben we onze focus verlegd van het leveren van websites voor anderen naar onze eigen projecten. Op dit moment beheren we een artiestenbureau in Nederland en Duitsland en zijn we bezig met de opbouw van onze derde vestiging in Polen.

To The Point Design blijft als eenmansbedrijf bestaan om deze projecten te ondersteunen.

Voor onze vaste klanten bied ik uiteraard nog steeds support, ik accepteer ook af en toe design projecten als die interessant zijn en ik de capaciteit heb.

Een van deze projecten is de gloednieuwe website voor FeuerCamp Veranstaltungsservice in Berlijn. Zij organiseren jongleer events en festivals voor vuurartiesten.

Verder hebt ik onlangs de volgende websites een facelift gegeven:

Mayera Fotografie: mayera-fotografie.nl
Houseboat Harmony: bed-and-breakfast-utrecht.nl

Ik werk momenteel aan een nieuwe website voor een aanbieder van gemeubileerde woningen in Willich (Duitsland), deze zal hier binnenkort gepubliceerd worden.

Ook ben ik tegenwoordig graag actief als gastschrijver bij diverse website voor de meest uiteenlopende onderwerpen. Dit artikel is bijvoorbeeld onlangs gepubliceerd: "Cake Smash Fotografie - De ultieme gids" in zowel Nederlands als Engels.

Als ik op een van de bovenstaande gebieden ook wat voor je kan betekenen dan hoor ik graag van je.

Yoran