EN / NL

Onze creatieve partners

Voor andere wensen op het gebied van design en bedrijfsuitingen zijn wij verbonden aan de volgende firma’s.

Logo Heij Dekor

Heij Dekor - Reclame & Decoratie

Heij Dekor is al jaren een begrip in de reclame brance en heeft al ruim 30 jaar ervaring in belettering. Onze ervaring staat garant voor een professionele aanpak, waarbij de beste materialen toegepast worden.

Autobeletteringen, reclameborden, vlaggen of bewegwijzering, alles is mogelijk. Ook vervaardigen we ruimtelijke objekten, zoals eyecatchers en displays. Tevens vindt u nog het echte handwerk terug in de geschilderde wand- en vloerdecoraties en natuurlijk in de alom bekende magisch realistische olieverfschilderijen.

Neem een kijkje op de website van Heij Dekor: www.reclametotaal.com

Logo The Touch Paint & Print

The Touch Paint & Print

Wilt u een logo en nieuwe huisstijl? Een folder, map, brochure of advertentie? Drukwerk voor een cd of een nieuwjaarskaart? The Touch zorgt ervoor.

We leveren ook posters en stickers (bijvoorbeeld voor op uw gereedschap).

We vervaardigen olieverfschilderijen in fijnschildertechniek en decoraties voor bedrijven en particulieren, zoals muurschilderingen, uithangborden en eyecatchers op beurspresentaties.

Neem een kijkje op de website van The Touch Paint & Print:
www.reclametotaal.com

Logo Mayera Fotografie

Mayera Fotografie

Mayera Fotografie is een jong en energiek bedrijf met een passie voor fotografie. Prachtige en spontane foto's zijn haar handelsmerk. Mayera begon voor zichzelf in 2011 en richt zich vooral op portretten van jong tot oud.

Mayera is zeer bedreven in het omgaan met kinderen door haar ervaring als gastouder en zijn heeft veel geduld. Dit is natuurlijk erg handig bij het doen van newborn shoots.

Het vastleggen van herinneringen en mooie momenten kan nu niet heel belangrijk zijn, maar deze foto's zijn later van onschatbare waarde. Mayera Fotografie zal er voor zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt.

Neem een kijkje op de website van Mayera Fotografie: www.mayera-fotografie.nl