EN / NL

Onze manier van werken

To The Point Design denkt met u mee over het design en de invulling van uw website. Omdat we onze diensten aanbieden in heel Nederland, Duitsland en zelfs Europa, loopt het grootste deel van onze contact via email of videovergaderingen met Skype.

Om efficiënt te kunnen werken aan een opdracht is het belangrijk dat we over alle benodigde informatie beschikken. Hiervoor hebben wij ons stappenplan opgesteld zodat u, maar ook wij, weten waar we aan toe zijn. Het traject dat wij met u doorlopen, valt in de volgende delen uiteen te zetten:

1. Oriënterend gesprek

Bij het eerste gesprek leren wij uw organisatie kennen, en kunt u kennis maken met To The Point Design. We wisselen met u van gedachten over uw wensen, mogelijkheden en plannen. Ook kunt u hier uw wensen wat betreft het tijdsverloop van het ontwikkelingstraject aangeven.

Wij bieden ook de mogelijkheid om via een video vergadering met Skype over uw plannen te spreken.

2. Offerte en akkoord

Op basis van de informatie die is verzameld maken wij een prijsberekening. Ook maken wij voor u een uitgebreide planning, waarin wij aangeven wanneer bepaalde ijkpunten in de ontwikkeling bereikt kunnen worden. Zodra u akkoord gaat met onze offerte halen we koffie en beginnen we direct met de bouw van uw website.

3. Ontwerp van uw website

Aan de hand van uw wensen, huisstijl en de sfeer van uw bedrijf, maken wij een eerste opzet van de website waarin de kleuren, de indeling en anderen aspecten van de lay-out worden weergegeven. Op verschillende momenten in de ontwikkeling, heeft u de mogelijkheid uw feedback op het resultaat te geven.

4. Levering van inhoud

Zodra u de inhoud van uw website (tekst, afbeeldingen en eventuele andere onderdelen) bij ons aanlevert kunnen wij verder met de ontwikkeling van uw website. Uiteraard zullen wij u adviseren over de geschiktheid van de geleverde inhoud voor zoekmachines zoals Google en Bing.

5. Ontwikkeling van uw website

In deze periode, waarin de daadwerkelijke bouw van uw website plaatsvindt, stellen wij voor u een (virtuele) omgeving op onze server beschikbaar, waar wij het ontwerp en de inhoud samenvoegen en u de vorderingen van het ontwikkelingsproces kunt volgen.

6. Controle

De controle vormt de laatste fase voordat de site operationeel wordt. Hierin kunnen alle onderdelen door u worden getest en eventueel aangepast.

7. Oplevering

Na uw goedkeuring van het eindresultaat vindt oplevering van het project plaats. Uw website staat online!

8. Onderhoud

Nadat uw website is opgeleverd blijven wij uw aanspreekpunt. Omdat uw bedrijf groeit, zullen uw websites en internettoepassingen immers met u mee moeten kunnen groeien. Wat betreft het onderhouden van uw website kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten of kiezen voor losse onderhoudsuren om uw website aantrekkelijk en up-to-date te houden.