EN / NL

Wat is webhosting en een webhost?

Webhosting is een dienst die ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Een webhost of hosting-provider is een bedrijf die deze ruimte aanbied.

Wat is een domeinnaam of DNS?

Een domeinnaam of "Domain Name Service" is de verwijzing naar de website, dit is de naam die u intypt als u naar een website gaat. Enkele voorbeelden zijn www.tothepointdesign.eu of www.google.com.

Een domeinnaam moet, om gebruikt te kunnen worden, internationaal geregistreerd zijn. Dit wordt normaal gesproken gedaan door de webhoster.

Verzorgen jullie ook webhosting / domeinregistratie?

Webhosting en domeinregistratie verzorgen wij niet zelf, maar laten we verzorgen door onze webhosting partner. Uiteraard kunnen wij desgewenst wel voor u als tussenpersoon optreden.

Bij uw nieuwe website regelen we uiteraard de registratie en het contact met onze webhosting partner voor u.

Wat is een URL?

URL staat voor Uniform Resource Locator en is een label wat verwijst naar een informatiebron, beter bekend als het web adres.

Wat is een browser / webbrowser?

Een webbrowser is een programma waarmee u internetpagina's kunt bekijken. Bekende webbrowsers zijn Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. Omdat er heel veel bij komt kijken om een website weer te geven, treden er soms kleine verschillen op in het uiterlijk van een website. Om dit te voorkomen is het belangrijk om websites te schrijven volgens de webstandaarden van W3C.

Wat is een Content Management System (CMS)?

Een Content Management System of content-beheersysteem is een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen, zonder veel technische kennis, eenvoudig documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Enkele typische voorbeelden zijn webwinkels en weblogs.

Komen jullie langs voor besprekingen? Kan ik bij jullie langskomen om iets te bespreken?

Dit is beide mogelijk. Omdat we in heel Nederland en Duitsland actief zijn is het in veel gevallen handiger om via een video vergadering met Skype of email te communiceren.

Voldoen jullie websites aan de W3C-standaarden?

Ja, de website die wij opleveren voldoet aan de standaarden, daarnaast is deze uitvoerig getest in diverse browsers en op verschillende besturingssystemen. U kunt www.w3.org bezoeken voor meer informatie over de W3C-standaarden.

Wat is jullie werkwijze?

Behalve dat we aangedreven worden door cafeïne kunt u een kijkje nemen op onze methoden voor uitgebreide informatie.

  1. Oriënterend gesprek
  2. Offerte en akkoord
  3. Ontwerp van uw website
  4. Levering van inhoud
  5. Ontwikkeling van uw website
  6. Oplevering
  7. Onderhoud

Sturen jullie offertes / facturen per post, per fax of in een e-mailbericht?

Onze voorkeur gaat uit naar e-mail berichten, dit is sneller en spaart kosten voor drukwerk wat ook in onze prijzen te zien is. Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook de offertes en facturen per post versturen.

Zijn jullie aangemeld bij de Kamer van Koophandel / De Belastingdienst?

Ja, wij zijn geregistreeerd in Nederland. Bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 58636099 en bij de Belastingdienst onder NL0038715104.

Ontwerpen jullie ook drukwerk en overige reclameuitingen?

Voor drukwerk hebben wij contact met The Touch Paint & Print. Autobeletteringen, reclameborden en vlaggen worden door Heij Dekor verzorgd, welke beiden in hetzelfde pand gevestigd zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op via de contact-pagina.

Heeft u nog andere vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!