EN / NL

To The Point Design

Tegen de jaarwisseling van 2007 kwamen twee vrienden bij elkaar en spraken over hun passie voor web development, correcte codering en hun iritatie over fouten gemaakt in web design. Het moest toch beter kunnen?

To The Point Design was geboren. We hebben ons bedrijf gestart in januari 2008 in het pittoreske stadje Wijk bij Duurstede, gelegen in de provincie Utrecht. In 2012 hebben we ons hoofdkantoor verhuisd naar Berlijn waar we nog steeds gevestigd zijn.

To The Point Design staat voor helder en duidelijk webdesign, wat naar onze mening een van de belangrijkste aspecten van de moderne online ervaring is.

Internationaal team

We hebben een klein en ervaren internationaal team met een passie voor webdesign.  Op het moment kunnen we met u comuniceren in Engels, Duits, Nederlands en Zweeds (in aanvulling op HTML, CSS, Javascript and PHP natuurlijk).

Photo of Yoran Heij, founder of To The Point Design Photo of Jonas Nolander, the newest memeber of To The Point Design

Methoden

To The Point Design denkt met u mee over het design en de invulling van uw website. Omdat we onze diensten aanbieden in heel Nederland, Duitsland en zelfs Europa, loopt het grootste deel van onze contact via email of videovergaderingen met Skype.

Om efficiënt te kunnen werken aan een opdracht is het belangrijk dat we over alle benodigde informatie beschikken. Hiervoor hebben wij ons stappenplan opgesteld zodat wij, maar ook u weten waar we aan toe zijn. Het traject dat wij met u doorlopen kunt u bekijken op onze methoden pagina.

Meer vragen?

Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem direct contact op met ons.